HATAY / KIRIKHAN - Yunus Emre İlkokulu

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlenmiştir. Öğretmen ve İdarecilerimizin katkısıyla öğrencilerimizin birbirinden özel gösterileriyle yapılan kutlamalara velilerimiz de katılımlarıyla renk kattılar.

Mrt

Geleneksel Oyunlarımızı öğreniyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı görülmeye değerdi. Hem öğrendik, hem eğlendik.

Mrt

Okulumuzda tüm personel ve öğrencilerimizin katılımıyla 12 Mart Töreni yapıldı.

Okuyalım.

Yazalım.

Çok Çalışalım.

Ancak oyunsuz, eğlencesiz mi?

Mrt

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutluyor.

Mrt

Deprem kuşağı üzerinde bulunan ve geçmişteki acı tecrübeleri ile birçok can kayıplarının yaşandığı ülkemizde ve ilçemizde afetlere hazırlık tüm hızıyla devam etmektedir. İlçemizde de büyük yıkıma sebep olan ve "Asrın felaket"  olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yaraları sarılmaya çalışılırken deprem gerçeğine, her yıl 1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ ile dikkat çekilmektedir.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI